Kuusanna_clothing

Kuusanna_clothing

sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Nahkaa!

Sain tässä toissa viikolla naapurini kautta pari pussillista aivan ihanaa, pehmeää nappanahkaa. Olivat siis ylijäämä/roskiin meneviä pieniä paloja pieneltä nahkapajalta. Kuten voitte arvata, olin aivan innoissani kyseisestä lahjoituksesta, vielä kun nahka oli sen verran ohutta että pystyn tuolla ompelukoneellani sitä työstämään. Pää täyttyi heti erilaisista ideoista. Innostuin ja tilasin saman tien myös pari purkkia nahkamaalia. Ja se nahan tuoksu on niiiiin ihana! :D

Ihan ensimmäisen leikkelin paloista maltillisesti pienen pussukan, esim, älypuhelimelle suojaksi. Muovihelmi napiksi ja maalilla koristeita pintaan, hieno tuli! :) Tosin ihan aavistuksen liian pieni mun isohkolle Honorille.. Uusi omistaja löytyi kuitenkin melkein heti :)



















Seuraavaksi uskaltauduinkin jo haaveilemani nahkahameen pariin. Näin joskus vastaavan tyylisen netissä ja ihastuin siihen ikihyviksi. Leikkelin nahkapaloista ensin vyötärönauhan ja sitten eri sävyisiä suikaleita, sommittelin suikaleet paikoilleen ja aloin koota. Vähän puuvillahapsua ja puuhelmiä koristeeksi. Vyötärökaitale mokkaa, suikaleissa nappaa & mokkaa.  Hameesta tuli aivan sikamakee omasta mielestäni, enkä varmaan tuota malta myydä (jos en sitten innostu tekemään toista samanlaista itselleni). Maalasin nahkamaalilla vielä riimuaakkosia vyötärönauhaan. Malli on kiini sidottava.



.. Ja on tässä tullut taiteiltua paljon muutakin, mm asiakkaalle tekonahkaisiin perusfarkkuihin nyöritykset sivuihin ja muutama erikoinen toppi. Mm. punainen miesten teepaita sai mustaa väriä ja kangastussia, siitä tuli yksi suosikeistani. Provinssi myös käytynä, tulin tänään festareilta kotiin ja nyt melkoisesti väsyttää. Kesäyö, ei malta nukkua :D Mulla kävi myös toimittaja kylässä, saas nähdä mitä se musta kirjoittelee ;)



,


2 kommenttia:

  1. Toisen jäte on toisen aarre. Itse sain myös joskus ison kassillisen nahkaa. Valitettavasti en keksinyt siitä mitään järkevää ja vein sen SPR:n kirpparille. Ehkä joku muu keksii.

    Hame on kyllä tosi hieno! Kuvaa se päälläsi niin näkisi vielä tarkemmin. Samoin tykkään tosi paljon tuosta mustasta t-paidasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! :) Ehkäpä kuvaankin, kun muistais semmoisena päivänä kun on muutenkin vähän viitsinyt siistiytyä ihmisten ilmoille ;) Nahka on aika arvokasta ostaa isoina paloina, mielellään sitä noista "roskapaloista" rakentelee luomuksia.. Uskaltaakin vähän rohkeammin kun ei ole tarvinnut upottaa omaisuuksia materiaaliin :)

      Poista