Kuusanna_clothing

Kuusanna_clothing

perjantai 14. lokakuuta 2016

Nahkainen lannetaskuvyö jämäpaloista

Oon kuulkaa nyt aivan innostunut nahasta. Sain sitä lisää (samasta paikasta kun viime erä) ja se on niin ihanan ohutta ja pehmoista että mun ompelukoneeni pystyy siihen hyvin. Onneksi tuli aikoinaan ostettua vähän markettikonetta parempi vehje.

Eilen illalla taivaalla loimotti aivan mielettömät revontulet. Erotin jo kolmea eri sävyä: vihreää, oranssinpunaista ja violettia. Saunasta tullessa oli pakko jäädä ihailemaan saunatakkisillaan, silläkin uhalla että kylmähän siinä tuli. Sisälle mentyäni tuli visio nahkavyöstä, jossa olis jotain pohjoiseen tai riimuihin viittaavaa koristelua. Multa on toivottu keijukaistyylistä lannetaskuvyötä, joten päätin yhdistää nämä kaksi asiaa ja aloin sommitella ja leikellä nahanpalasia. Lopputulos oli tämmönen (tänään valmistui loppuun).







Materiaalina pussillinen epämääräisen muotoisia ja kokoisia (pienehköjä) nahanpaloja, toisinsanoen leikkuujätettä eräältä nahkapajalta. Vyö koottu nahanpaloista, koristeltu nahkamaalilla, napeilla ja pitsillä. Solki löytyi omasta varastosta, lahjoituksena saatu myös. Tasku ei ole suurensuuri mutta sinne mahtuu tärkeimmät eli pieni lompsa ja kännykkä. Kiinnitys valkoisella napilla, harmaasävyinen on koristeena. Menee monen kokoiselle, pienimmillään 90 cm ja isoimmillaan (viimeisessä reiässä) 106 cm.

Tämmöstä tänään, jatketaan taas toinen päivä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti