Kuusanna_clothing

Kuusanna_clothing

maanantai 14. maaliskuuta 2016

Ompelupäivä

Viikonlopusta selevitty ;)

Tänään oon pääosin ommellut ja korjaillut oman kaapin aarteita. Oon pongannut useampaan otteeseen nyt tuon tietynlaisen syvään uurretun nyöripaidan, mm. Gina Tricotin mallistosta ja tykästynyt malliin. Kirpparikasasta löytyi itselle sopiva H&M:n vanha paita, jonka fiksailin ensin kuntoon ja otin sakset esiin. Ei muutakun kaula-aukkoa reilusti avarammaksi. Huolittelin reunat, tein jämäpaloista lenksut narua varten ja ompelin paikalleen. Ompelutarvikepussista löytyi kotihousujen vanha nyöri, se sai nyt uuden tarkoituksen paidan rintamuksella. Tähän kaikkeen meni aikaa n. 30 min ei tosi helppo ja pikainen paidan tuunaus, onnistuu tumpelommaltakin :)

DIY nyöripaita syntyi puolessa tunnissa
vanhasta tavallisesta paidasta:)

Pesusta sain myös valmiina hameen, jota roiskin ja suihkuttelin valkaisuaineella toissapäivänä. Kaikki missä käytän kloriittia, pesen vielä kertaalleen koska en halua ottaa riskiä että kemikaalijäämiä jää vaatteeseen. Tuli kunnon festarihame, mukavaa pehmoista ja ohutta puuvillaa. 

Juuri äsken innostuin vielä tuunailemaan vanhaa mustaa, haalistunutta ja vielä itse aikaisemmin lisää haalistamaani miesten teepaitaa, joka oli mietintäjonossa odottamassa kohtaloaan. Se sai koristeekseen Mjolnirin eli Thorin vasaran. 





































Ei kommentteja:

Lähetä kommentti