Kuusanna_clothing

Kuusanna_clothing

keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Satanen täynnä :)

Pikkuhiljaa alkaa kuume hellittämään ja uskaltauduin jo pihallekin puita hakemaan.. Eipä tässä olekaan aikoihin oltu kipeänä. Alkuviikko on kulunut nopsaan vaatteita väkerrellessä ja illlat Hemlock Grovea katsellessa. Hyvä sarja, voin suositella jos tykkäää yliluonnollisesta. Löytyy Netflixistä.

Eilen tuli facebook-sivullani https://www.facebook.com/SMSrestyle/ 100 tykkäystä täyteen, mistä olen enemmän kuin innoissani! Niin moni jo löytänyt mun juttuni. Vielä kun saisi tälle blogillekin näkyvyyttä (hyvä mielihän tuosta joka tapauksessa tuli). Suoritin sen kunniaksi arvonnan yhdestä kierrätyskorukokonaisuudesta. Samalla tuli koottua noita koruja nippuun useampia valmiita kokonaisuuksia, koska yksittäin näyttävät vähän orvoilta.

Jahka saan lisää näkyvyyttä ja porukka alkaa löytämään nämä kierrätyskamat oikein kunnolla, voisin pistää arvontaan yhden vapaavalintaisen paidan. Nyt on vielä vähän aikaista sellaiselle.




Jostain syystä nyt tuli myös vaatepuolella hempeämpää tuotantoa, mikä lie henuttelufiilis on ollut mutta nuolia teki mieli piirtää näille hempeän pastellisävyisille paidoille. Aika suloisiahan niistä tuli.


Tämä pitkähihainen oli alunperin tummansininen. Valkaisu solmujen kanssa + kangastussit tekivät tämmöistä jälkeä.


































Toppi alunperin kulahtaneen maastonvihreä. Valkaisin solmujen kanssa ja leikkasin mallia uuteen uskoon, söpöt solmut olkaipäille ja vähän ruskeaa kangastussia :) Aika söpö tuli,






























Teepaita sai suihkauksen kloriittia sekä koristeet kangastussilla. Huom. pimeässä hohtava niskalappu :D

































Kaikki paidat myynnissä. Tarkemmat tiedot facebookista https://www.facebook.com/SMSrestyle/ tai multa sähköpostilla etunimi.sukunimi@gmail.com :)











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti