Kuusanna_clothing

Kuusanna_clothing

torstai 26. toukokuuta 2016

Netin aarteita

Heippahei!

Tässä on nyt ollut hieman hiljaiseloa blogissa, kun kaunis sää ja kasvimaa sekä tilaustyöt tuntuvat vievän kaiken ajan. Nyt on sitten monta sipulipenkkiä, perunaa, kurkkua ulkona ja kasvihuoneessa, chiliä, yrttejä, kurpitsaa, tomaattia, ym. kasavamassa, katsotaan mitä niistä saadaan. Tilaustöitä on yli 10 jonossa, onneksi niitä pystyy tekemään lomittain.

Löysin facebookin ihmeellisestä maailmasta uusia yhteisöjä, mm. mielenkiintoisen Keijujen Kierrätysmaailman jossa käsintehdyt uniikit vaatekappaleet ovat hyvin esillä. Osa tekeleistäni tuntuu natsaavan juuri siihen maailmaan hyvin. Aivan uskomattomia luomuksia sieltä löytyi, aloin melkein miettimään tyylinvaihdosta rokkimuijasta metsänkeijuun :) Esim. tämmöinen tekijä kuin Creo Neptunus https://www.facebook.com/creo.neptunus/ valloitti ihan täysin. Pahoittelen, jos kaikilla lukijoilla ei ole facebookkia, mutta en muuta sivua löytänyt. Välitän mieluusti yhteystietoja jos joku tahtoo saada kontaktin. Ihan mielettömän hienoja nuo liivit, hameet ja muut, ja miten paljon työtunteja niihin on täytynyt kulua! Lisäksi odotan nyt postissa erästä mittatilaustyönä tilaamaani virkattua toppia, siitä lisää sitte myöhemmin ;)

Itse havahduin tuossa toissapäivänä, että ei hemm.. mullahan on kuistilla vielä jouluverhot ja ulkona paistaa aurinko ja +25 astetta. Varastoistani löytyi revennyt ja haalistunut vaaleankeltainen peruslakana, jonka sitten leikkelin oikean kokoisiksi paloiksi ja värjäsin haluamaani kuosiin. Kyllä tuli pirteät kesäverhot ja kuistin ilme uudistui kertaheitolla. Tykkään näistä todella paljon. Mietin että voisin vähän kokeilla laajentaa tuotevalikoimaani myös sisustustekstiilien puolelle.



Vaatepuolen valikoima on kasvanut sitä mukaa kun myytyjä on rekistä lähtenyt. Tässä muutama uusin tuotos,yksiväririsitä perusvaatteista jälleen taiteiltu:







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti