Kuusanna_clothing

Kuusanna_clothing

torstai 2. kesäkuuta 2016

Puutarhafiilistelyä ja tilaustöiden tekoa

Moi taas!

Ihana helleputki on saanut meidän luontopuutarhan kukoistamaan! Omenapuut kukkii runsaampana ku oon koskaan nähnyt. Syksyllä maahan pukkaamani tulppaanit Lidlistä kukkivat myös, aivan upeilla kerrotuilla tulenpunaisilla kukilla <3 Vanhan talon pihaan kuuluvia perinnekukkia muös löytyy joka nurkalta ja esim.Kullerot ovat ihanan näköisiä keltapalloineen. Kasvimaalta on jo kerätty joka-aamuisia leivänpäällisiä ja mausteita, krassia, rucolaa ja ruohosipulia. Hyvältä näyttää kaiken kaikkiaan. Niin ja oon tökkinyt pieniä aurinkokennolamppuja joka paikkaan, auringon laskettua ovat aika nättejä.

Sipulit nostaa jo vartta :)


Ihanat, kerrotut tulppaanit <3


Vaatepuolella tilautöiden parissa on riittänyt tekemistä, tietysti välillä on pitänyt "lomailla" ja tehdä omankin mielikuvituksen tuotteita. Tilaustöistä suosikkejani olivat Game of Thrones-tyyliin tehty miesten hihaton ja Freddie Mercury-hihaton naiselle. Jälkimmäinen oli melkoinen haaste mulle, joka oon aina vähän arkaillut ihmishahmojen piirtämistä.Hippihenkiset samettihousut :D 
Neuletakki uudistui selkäkuviolla. Tämä oli alunperin pitempi malli vyölä, mutta lyhensin nukkaantuneen alaosan pois.

Nyt sitten alkaakin jo mielessä siintää Sweden Rock. Viime vuoden perusteella odotukset ovat korkealla :) Tilasin sinne aivan ihanan virkatun pitsitopin iselleni, kun tein facebookista löytöjä. Tästä mainitsin jo aiemminkin :)

Selfietoiminto on vähän huono tässä mun kännykässä (tai kuvan ottajassa), paljon parempia kuvia löytyy facebookista topin virkanneen Roosadelian sivuilta https://www.facebook.com/roosadelia/.


Oon vaan niin rakastunut tähän toppiin! Mieskin tykkäs. Toivottavasti lämpö riittää että tämä päällä tarkenee festareilla riehua :D

2 kommenttia: