Kuusanna_clothing

Kuusanna_clothing

maanantai 16. toukokuuta 2016

Ukkospäivän puuhia

Moikka taas!

Olin lauantaina 14.5 pitkästä aikaa mukana mieheni Villen keikkareissulla, tällä kertaa Alastarossa Ravintola Ansussa. Villen lisäksi lavalla oli stand up-koomikko Miika Pettersson, molemmat veti huippuhyvät keikat ja tunnelma oli ihan katossa :) Sieltä ajeltiin ihan rättiväsyneinä kotiin hirveässä sumussa mutta oli sen arvoinen reissu. Aamulla viideltä kotona..

Kotona oon istutellut ahkeraan uutta; sipulipenkkiä, perunaa, liljoja, kylvänyt porkkanaa ja yrttejä, ruohosipulia on jo saatu nauttiakin ja raparperit sen kokoisia että niistä sais jo hienosti piirakkavärkit. Nokkostakin saisi jo kerätä ja korvasieniä alaa näkymään hakkuuaukeiden reunamilla. Millähän sitä ehtii kaiken :D Ainiin, yhtenä päivänä tein horsmanversoista parsatyylisen aterian, voita ja suolaa vaan ja vaikka uudet perunat seuraksi, niin herkkua tulee! Meillä oli tosin ihan uunijuureksia joita tein jääkaapin jämistä. Dippinä toimi creme fraiche. Horsman versot pitää kerätä nuorina, ennen kuin alkavat pukkaamaan pitkiä lehtiä, ja keittoaika on n. 10 minuuttia. Kannattaa kokeilla!

Ilta-aurinko paistaa ihanasti meidän saunan takaa
Meille tuli tänään myös 15 m3 sorakuorma pihaan, ja oonkin nyt levitellyt sitä monta tuntia. Ilmainen salitreeni. Sitten pukkasi ukkonen päälle ja oli tultava pois sateesta. Ukkonen on kyllä upeaa katseltavaa ja kuunneltavaa. Kevät on yleensäkin ihanaa aikaa.

Mutta onhan tässä tullut myös näperreltyä. 1940-luvulla rakennetusta maakellaristamme (tai sen jämistä) löytyi vanhaa, paksua vihreää nahkaa. Pesin sen ja totesin että ihan kelpoa korvisten ja muun askarteluun! Kokeilin myös saisiko tölkinnipsuista mitää kaunista aikaan ja ihan kivathan noista korviksista tuli.


Pari miesten paitaa tein myös. Niistä on huutava pula, varsinkin isommista kokoluokista ja mustasta väristä. Toki tekisin paitoja myös itse, mutta silloin pitäisi hinnoitellakin kalliimmin. Toinen paidoista varattiinkin melkein heti ja lähtee tällä viikolla postissa kohti Thaimaan Phuketia! :D








2 kommenttia: