Kuusanna_clothing

Kuusanna_clothing

keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Nahkaisia kaulakoruja

Moi taas!

Sain tuossa jokin aika sitten idean, että noista nahkariekaleista, joiden leikkuujätteen leikkuujätettä (:D) ei malttaisi heittää pois, saa tehtyä hienoja kaulakoruja!Itse pidän kovasti goottityylisistä chokereista eli kaulan ympärille timmisti kiinnitettävistä hihnoista. Ovat vähän kuin kaulapantoja. Rock/goottityylin vaatekaupoissa noita paljon näkeekin, erilaisilla niiteillä kyllästettynä. Koska on tullut nuo nahkamaalit hankittua (musta ja valkoinen), ajattelin tietysti omissa koruissani niitä hyödyntää.

Leikkelin siis erilaisia ohuita nauhoja ja kokosin niistä ompelukoneen kanssa sidottavia kaulakoruja. Sen verran kokeilin omaan kaulaan heti, että sain todeta niiden olevan erittäin mukavia ja pehmoisia pitää.

Koristeeksi helmiä ja käsin pikku pensselillä maalattuja riimu/samaani/pohjolahenkisiä kuvioita ja tuli kuulkaa todella nättejä! :) Enkä ollut ainoa tätä mieltä; ensimmäinen neljän korun erä meni uusille omistajille alle vuorokaudessa, kun julkaisin kuvan facebookissa.

Joku vähän moitti, kun käyttämäni nahka ei ollut  "virallisesti", perinteisellä tavalla kierrätysnahkaa. Sehän on leikkuujätettä, joka olisi mennyt nahkapajalla roskiin jos en olisi sitä käynyt itselleni tonkimassa. Uutta nahkaa siis, mutta kuitenkin mieltäisin sen kierrätystavaraksi. Mielestäni vähintään yhtä eettistä on käyttää materiaalina hävitystuomion alla olevaa nahkaa, koska jätteeksihän se muuten päätyisi. Tämä olkoon puolustuspuheeni :)

Tässä vähän kuvia valmistuneista koruista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti