Kuusanna_clothing

Kuusanna_clothing

perjantai 4. marraskuuta 2016

Chokerivillitys :)

Nahka-askartelu jatkuu. Choker-malliset sidottavat kaulakorut saivat erittäin positiivisen vastaanoton ja ovat menneet kuin kuumille kiville :) Niitä olen nyt askarrellut melkein joka välillä, eilen isomman erän, jos jäisi jotain omaankin varastoon myytäväksi. Onhan nuo kauniita, täytyy itsekin myöntää.Lisäksi innostuin ompelemaan vähän jämäkämmästä nahasta kännykkä ym. koteloita, ensimmäinen yksilö oli tarkoitettu omalle luurilleni mutta koska leikkasin sen umpimähkään ulkomuistista, siitä tuli liian pieni. No, ehkä seuraavasta tulee sopiva. Väsäsin kuitenkin useamman ihan myytäväksikin asti.Samalla sai oma, eurolla kirpparilta joskus pelastamani nahkahame lisäkoristusta. Tämä on ollut mallista ym. päätellen joskus pitkä hame, mutta joku oli sen karkeasti leikannut lyhyeksi. Lyhyt kellomalli on kuitenkin nyt just niin muotia ku vaan voi olla, ainakin mitä vaatekauppojen ikkunoita katselee :)

Kaiken muun ohella on tullut värkättyä muutama tilaustyö, ja olinpa Seinäjoella Hyvän Olon päivilläkin vaaterekkini kanssa. Tapahtuma oli mukava ja kaunis, muta kävijöitä olisi saanut olla enemmän. Lisäksi totesin jälleen, että itseni kohdalla nettimyynti taitaa olla se kannattavin kaupanteon muoto; harva ostaa heräteostoksena markkinatapahtumasta itselleen hintavan vaatteen (tähän välihuomiona, että mun vaatteet ei ole niin kovin hintavia, mutta silti). Parhaiten vastaavissa tapahtumissa tuntuvat tekevän kauppansa pienet koristeet ja korut, jotka pyörivät hinnoiltaan siinä 10 € paikkeilla.

Tähän loppuun vielä kuvia villakangastakista, jonka nappain omasta kaapistani pitämättömänä (on mulle rinnasta hiukka pieni) ja tuunasin uuteen uskoon.Kuva on piirretty kangastussilla itse värjäämälleni kankaalle ja ommeltu käsin takin selkämykseen. Hihan koristelut ylijäämäpaloista samasta kankaasta. Kyllä siitä ihan salonkikelpoinen tuli, vaikka miehen kommentti olikin "Aika Jännä" :D :D Itse tykkään.

Mutta nyt pihahommiin! Yöllä oli tullut vähän lunta, maa jäässä ja mulla vielä pihassa muutama haravoitu kasa lehtiä kärräämättä tunkiolle. Saa nähdä lähtevätkö enää irti maasta..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti