Kuusanna_clothing

Kuusanna_clothing

maanantai 5. joulukuuta 2016

Lastenvaatteiden uudistusta

Mulle on tullut jonkin verran kyselyitä myös lasten vaatteista. Niitä on ollut jokseenkin hankala löytää kirppareilta ilman painatuksia, näyttäis että about 90 % kirppareilla myytävistä lasten huppareista ja paidoista on painatuksellisia. Oonkin haalinut kirpparikierroksilla mukaani lasten paitoja aina, kun oon sopivaan törmännyt.

Koska tykkään piirrellä näitä luontoaiheita hieman fantasiatyylisinä, lasten vaatteita on ollut supermukava taiteilla! :) Tilaustyönä on tullut väkerrettyä tässä nyt lyhyen ajan sisään kolme erilaista lasten vaatetta ja vastaanotto on ollut sen verran mukava että varmaan täytyy alkaa valmistamaan näitäkin ihan myyntiin asti.

Tämä lasten huppari syntyi vaaleanpunaisesta perushupparista käsin värjäämällä ja piirtämällä:


Tuli myös värjäiltyä pikkuinen trikoobody ja siihen käsin piirretyt ötökkäkoristelut. Tässä alkuperäisenä matskuna vaaleansininen perusbody.

Vielä lopuksi pikkutytölle taiteiltu keijupaita, tavallisesta valkoisesta puuvillatrikoopaidasta värjätty ja piirretty.Pukinkonttiin taisivat nämä yksilöt mennä. Toivottavasti miellyttävät myös saajiaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti