Kuusanna_clothing

Kuusanna_clothing

keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Alkutalven luomuksia ja kuulumisia

Heippa taas pitkästä aikaa! Joulu tuli ja meni, samoin lomamatka ihanalle La Gomeran saarelle (kuuluu Teneriffaan). Tammikuu oli melkosta höykytystä,oli jos jonkinlaista tapahtumaa ja siinä samalla aina kotona ollessa piti yrittää uusia vaatteitakin luoda. La Gomera, ihana & rauhallinen hippisaari vain tunnin lauttamatkan päässä Teneriffalta oli ihanimpia kokemuksia tähänastisilla ulkomaanmatkoillani. Ajeltiin avoautolla ja tehtiin ihania patikkareissuja vuoristossa. Maisemat olivat upeat ja alhaalla laaksossa näin suomalaisen mielestä todella lämmin <3 (paikalliset oli toppatakeissa..).

Taas on yritysprojektini hieman edennyt. SMS Restyle-brändillä en saa tätä tehdä, näin päätti Patentti-ja rekisterihallitus. Uusi nimihakemus on nyt vetämässä ja kärsimättömänä odotan päätöksen saapumista. Olisi jo niin hienoa avata oma, suomalainen verkkokauppa omalla nimellä! Etsy.com on hyvä ja monipuolinen kauppapaikka, mutta jotenkin tuntuu että kotimaiset asiakkaat eivät oikein uskalla sitä käyttää, koska se on Suomessa melko tuntematon. Voin vakuuttaa, että se on turvallinen, ja melkoinen aarreaitta kun sen löytää! Siellä on toinen toistaan upeampia käsityöläisten luomuksia tarjolla, usein vielä täysin uniikkeja.

Kevään koittaessa on myös ajankohtaista kerätä vaatevuori kasaan ja lähteä markkinoimaan vaatevalikoimaa ihan fyysisesti - niin että vaatteet ovat kaikkien käpälöitävänä ja ihmeteltävänä. Huhtikuussa Seinäjoella järjestetään jälleen Pakanalliset myyjäiset, ja meikäläinen suuntaa tänäkin vuonna sinne. Laittakaa siellä suunnalla asuvat- ja sinne aikovat jo 1.4 2017 kalenteriin ja saapukaa sankoin joukoin paikan päälle, siellä on paljon hienoja myyjiä ja mystistä tunnelmaa ;) Heinäkuussa 2017 on Ilmajoella myös Museonmäen markkinat, joihin olen alustavasti menossa. Niistä myöhemmin keväällä lisää.

Tammikuun ja helmikuun aikana on myös syntynyt melkoisesti uusia luomuksia, tässä niistä muutamia:

Mustasta paidasta haalistuskäsittelyllä + peittovärillä siveltimellä maalaten





























Tämä on tehty vaaleanpunaisesta teepaidasta. Voitte uskoa, että tuhrasin tähä kauan aikaa! 3 eri värjäyskertaa ja vielä käsin maalaus päälle! :)
Pohjana vaaleankeltainen toppi, siihen väri päälle ja koristelut kangastussein.



Tässä pohjana simppeli vaaleanharmaa löysänmallinen paita

Mustista legginseistä -ensin värinpoisto (hallitun epätasaisesti) ja sitten päälle piirrokset paksulla kangastussilla.


Mustaa paitaa ensin vähän haalistettu suihuttelemalla, päälle isolla pensselillä maalattu kuva.
Vaaleanpunaiset legginsit sai pintaansa uuden värin ja kuviot.
Mustan perushupparin koristelu haalistamalla + kangastussilla.
Vaaleanharmaan teepaidan sävytys khakivihreäksi, kuvio maalattu painovärillä ja ohuella pensselillä.
Miesten teepaidasta naiselliseksi lököpuseroksi ;) Värjätty ja maalattu käsin.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti