Kuusanna_clothing

Kuusanna_clothing

torstai 31. elokuuta 2017

Kesäreissu Lappiin

Moikka hei taas.

Tulipa tuos käytyä nauttimassa kesän viimeisistä päivistä Lapissa. Pääpaino oli rentoilussa, vaikka mahtui reissuun työtekoakin. Mieheni hommana oli viihdyttää parituhatpäistä motoristiporukkaa Saariselällä Jänkhällä Jytisee-tapahtumassa yhdessä toisen koomikon kanssa. Olipa muuten hienot puitteet ja tapahtuma, joista minäkin onnekkaasti vaimon roolissa pääsin nauttimaan. Motoristit ovat mukavaa sakkia ja ymmärtävät hyvän stand up-komiikan päälle ;)

Lomailumielessä vietimme muutaman päivän mökillä Inarinjärven rannalla ja saimme kyllä aivan mainiot säät. Pakko laittaa tähän postaukseen muutama kuva sieltä, niin kaunista ja seesteistä oli. Mukana tietysti oli myös maalausvälineet ja muutama valmiiksi värjäämäni vaate "maalauspohjiksi" :) Innostuin siinä laineiden liplatellessa ja männyn latvojen hiljaa heiluessa koristelemaan vaalentamiani farkkuja. Tuli tosi kauniit! Nyt vähän harmittaa että koko on mulle väärä, mutta siellä ne odottavat nettikaupassa uutta omistajaansa.

Mustat perusfarkut, jotka ensin valkaisuaine/vesiseoksella vaalensin ja sitten maalasin, löysin Seinäjoen kierrätyskeskuksesta (lähialueen naiset menkää tonkimaan, siellä on paljon hyväkuntoisia, trendikkäitä ja siistejä farkkuja tarjolla! Farkuthan näyttää vaan paremmalta vähän kuluneena).

Koska tykkään hapsuista ja kaikenlaisesta musta nahka-koristelusta, tekaisin näihinkin pienen  avaimenperäkoristeen kierrätetystä nahasta. Myös avaimenperälenksu löytyi Seinäjoen kierrätyksestä. Siellä on kassan lähellä ihan oma osastonsa pikkutarvikkeille, kuten helmille, soljille, kaikenmoisille lenksuille ja renksuille. Fiksusti pieniin pussiin lajiteltuina löytyy vaikka minkämoisia pikkutarvikkeita askartelijoille.Mökki on siis mieheni suvun, ja kyllä tuntuu etuoikeutetulta päästä välillä tuosta upeasta, vähän karusta mutta niin kauniista paikasta nauttimaan <3 Soudeltiin järvellä, tutkittiin lähisaaria, saunottiin ja herkuteltiin. Joku tarkkasilmäinen saattoi Instagramista (@kuusanna) jo pongatakin näitä Inarin nautiskelukuvia :)

Jo lähes perinteeksi muodostunut ensimmäisen päivän illallinen ;) Muurikkalättyjä, savulohitäytettä ja paistettuja tuoreita haperoita (sieniä) joita löytyy mökin ympäristöstä. Kotona en kerää haperoita juuri olenkaan, koska ovat niin matoisia mutta kas kummaa, pohjoisen haperot ovat lähes puhtaita! :)Matkalla Lappiin ehdin myös laittaa postin matkaan yhden lemppari tilaustöistäni tähän asti. Tuli värjäiltyä ja maalattua meinaan hieno ja näyttävä hame! :)
Alkuperäinen hame oli tavallinen musta hame, jonka haalistuskäsittelin, vähän reaktiiviväreillä viimeistelin ja käsin maalasin. Tykkäsin lopputuloksesta, ja niin taisi tykätä asiakaskin :)


Semmosta tällä kertaa. Facebook-sivuja päivittelen lähes joka päivä, eli ne joita kiinnostaa seurata ihan reaaliajassa mitä valmistuu, käykää tykkäämässä sivustani Kuusanna ;) Hienoimmat myyntiin tulevat yksilöt napataan usein jo suoraan sieltä käsin ennenkun edes ehtivät nettikauppaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti