Kuusanna_clothing

Kuusanna_clothing

tiistai 1. elokuuta 2017

Kuusannan ensimmäinen yhteistyökumppani

Heipatirallaa!

Ihan alkuun ilouutinen: Kuusanna aloittaa yhteistyön Seinäjoen Kierrätyskeskuksen kanssa! Innolla odotan tulevaa syksyä ja mitä kaikkea keksitään. Luvassa ainakin ankaraa vaatteiden tuunausta <3 Kävin kyseisessä paikassa pitkästä aikaa oikein kunnon kierroksella ja ilokseni sain huomata, että paikka on oikea aarreaitta. Tavarat on lajiteltu siististi ja kauniisti, takavuosien sekava tavarapaljous oli muisto vain. Löysin todella helposti etsimäni ja sain huimasti lisää ideoita.Tykkäsin myös kovasti siitä, että seinille oli tehty sommitelmia ja "vaatehelmiä" otettu esille nätisti, inspiroimaan asiakkaita.

Täältä voi tsekata vähän tarkemmin mikä paikka on kyseessä: https://www.facebook.com/seinajoenkierratyskeskus/?fref=ts


Työhuoneessani ompelukone surraa ja maalit roiskuu.. Työn alla on koko ajan joku tilaustyö, mikäs sen mukavampaa. Myös oma puutarha on pitänyt kiireisenä nyt, kun vihdoin jotain satoakin saa jo kasvihuoneesta kerätä. Sienipaikkojani tsekkaillessa viime viikolla päähäni pälkähti hieman hullu mutta hyväksi osoittautunut idea: Katselin metsäpolulla lojuvia kuivia, kauniisti harmaantuneita oksanpaloja, kuin luita ja mietin voisiko niistä luoda jotain asusteita. Keräsin muutaman reppuun (tietysti sellaisia jotka olivat rutikuivia, kovia ja kestäviä). Kotona nämä palaset jalostuivat mielestäni aika ihaniksi koruiksi! Korviksia tein jo aikaisemminkin mutta nämä riipukset olivat vielä enemmän mun mieleen. Ohuella metallilangalla saa korumaisuutta aikaan näköjään vaikka mihin. Leikkasin kierrätetystä nahasta ohutta nauhaa,  pikkasen metallihelmiä koristeeksi. Yhden korun omin heti itselleni.Laitetaanpa tähän näytille myös vastavalmistunut miesten paita. Tämä on valkaisuaineella käsitelty happovärjätyn näköiseksi, alkuperäinen paita oli ihan tavallinen musta teepaita. Kuviot maalasin paksulla siveltimellä käsin. Mallina mieheni Ville :) Lisäkuvia paidasta löytyy etsy.comin kaupastani
https://www.etsy.com/shop/Kuusanna, missä muutkin myynnissä olevat tekeleet on esitelty.

Sunnuntaina Kuusannan koju löytyi myös Ilmajoelta Museonmäen markkinoilta. Mukava päivä oli, lämpöä piisasi vaikka vesikuuro karkotti keskipäivällä hetkeksi lähes kaikki asiakkaat. Muutamia paitojakin lähti kiinnostuneiden mukaan, käyntikortteja enemmänkin eli ei varmasti turha reissu ollut ;) Markkinat järjesti Ilmajoen Kulttuuriyhdistys KYTÖ ry, kiitokset niistä heille. Mukana oli aivan ihania käsityöläisiä myymässä uniikkeja tuotteitaan. Olispa mukavaa saada vastaava tapahtuma myös ensi kesänä. Oon mielessäni tehnyt huomion, että ehkä käsitöiden ja uniikkien tuotteiden arvostus on taas hieman nousussa, ehkä en ihan väärässä ole ;)


2 kommenttia: