Kuusanna_clothing

Kuusanna_clothing

tiistai 18. heinäkuuta 2017

Kuusanna

Heippahei pitkästä aikaa.

Kuten varmaan joku on jo huomannutkin, blogin nimi on vaihtunut. Oon pitänyt kirjoittamisesta taukoa, koska se on tuntunut vähän nihkeältä ja jouduin keväällä odottelemaan suht kauan ennen kuin uskalsin rekisteröidä ja tehdä tästä Kuusannasta virallisen bisneksen. SMS Restyle on historiaa, vaikka se vielä jossain merkinnöissä kummitteleekin.

Nyt se on kuitenkin ollut virallista jo pari kuukautta: Kuusanna on mun ihka oma, rekisteröity vaatemerkki. Etsy.comissa mulla on oma putiikki Kuusanna, josta pystyy näitä uniikkeja erikoisuuksia itselleen ostamaan. Sieltä löytyy kaiken kokoista ja väristä vaatetta, myös jotain asusteita. Tietyllä Kuusanna-tyylillä maustettuna tietenkin ;) Etsyn kautta oon saanut kauppaa hyvin ulkomaille, somen kautta taas enemmän kotimaahan. Vielä kovin aran tuntuisesti suomalaiset tuntuvat tuohon Etsyyn suhtautuvan, vaikka se on turvallinen ostospaikka, vähän kuin käsityöläisten oma Ebay, mutta ehkäpä se tästä. Facebook tuntuu olevan vahva tekijä kotimaan kaupassa.

Vaatteita on syntynyt pitkin kevättä ja kesää samaan tahtiin kuin ennenkin, laitan tähän alle vähän jotain  kuvia näistä syntyneistä tekeleistä. Paljon on toivottu ennen-jälkeen-kuvia, joten koitan muistaa jatkossa vähän räpsiä niitäkin. Siinä vaan helposti käy niin, että inspiraation iskiessä ei tule mieleenkään kaivaa kameraa esiin. Tässä kuitenkin yksi, eilen valmistunut housuprojekti:



Paikallinen mediakin on jonkin verran jo ehtinyt kiinnostua, mulla on tässä käynyt parikin toimittajaa kylässä. Ykköset-lehden jutun pääsee lukemaan tästä:  http://www.ykkoset.fi/uutisarkisto/sanna-tuunaa-uniikkeja-vaatteita-kierratysmateriaaleista/

Ilmajoella ja lähialueella asuvat, kannattaa tulla moikkaamaan Ilmajoelle Museonmäen markkinoille heinäkuun viimesenä viikonloppuna, oon menossa sinne myyntipöytineni.

Lähiaikoina mulle on tulossa myös joitain uusia juttuja & kuvioita, niistä lisää myöhemmin! Lopultakin saan tätä Kuusannaa markkinoida ja viedä laillisesti eteenpäin, joten tarkoitus on myös alkaa tätä blogia aktiivisemmin päivittelemään. Suunnitelmissa mm. tuunausvinkkejä ja ohjeita, joten kannattaa käydä välillä lukaisemassa ;)

Korviksia kierrätysnahasta ja luonnon antimista:


Kierrätyskeskuksesta löytynyt samettitakki sai uuden ilmeen. Mustalle puuvillakankaalle malaattu kuva + koristelehdet leikelty muotoon ja ommeltu paikoilleen käsin.

Vanha, ysäriluvun haalistuneen vaaleanvihreä farkkupaita piristyi värjäämällä ja maalamaalla.



Erään nahkapajan ylijäämäpaloista koottu ja ommeltu nahkainen rimpsuke, lannevaate, vyö, miksikä tätä ikinä haluaakaan kutsua.  Kuviot nahkamaalilla.



Miesten nahkatakki sai selkäänsä nahkamaaleilla taiteillun kuvion:



Huonekalutehtaan ylijäämänahasta valmistui hieno festarihame.


Kahdesta valkoisesta lakanasta värjätyt (voin sanoa että kova homma oli!), maalatut ja ommellut verhot tilaustyönä.




Lisäksi muutama oma suosikkini valmistuneista vaattehista :)











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti