Kuusanna_clothing

Kuusanna_clothing

keskiviikko 15. marraskuuta 2017

pipoja ja tennareita

Heippa taas.

Multa on kyselty monesti, oisko näitä mun maalauksia mahdollista saada uusiin paitoihin painettuina.. No nyt on. Täältä: https://shop.spreadshirt.fi/Kuusanna/. tuolla pystyy t-paitadesignerillä itse mallailemaan kuvan haluamansa kokoisena haluamansa väriseen paitaan.

Spreadshirt on saksalainen yritys joka on jo pitkään toimittanut painettuja paitoja ympäriinsä, myös suomeen. Paidan hinnasta itse paidan osuus menee provikoineen Spreadshirtille ja designin osuus (eli kuva) minulle. Olen tuolta joskus ennen muinoin tilannut jokusen paidan ja ihan hyviä ovat olleet ja oon pitänyt kyseistä firmaa aina luotettavana.

Tässä siis vaihtoehto niille, jotka eivät kierrätetystä vaatteesta pidä tai sopivaa kokoa on vaikea löytää. Toivomukseni kuitenkin on ehdottomasti että saisin jatkossakin jatkaa uniikilla käsinmaalatulla linjalla ja käyttää mahdollisimman paljon kierrätettyjä materiaaleja, koska olen vähän tämmönen viherpiiperö luonteeltani ;) Uniikit käsinmaalatut luomuksethan löytyvät täältä: https://www.etsy.com/shop/Kuusanna

Kierrätyskeskuksella (Seinäjoki) tonkiessani tuli taas yksi uusi idea mieleen. Jostain syystä siellä niitä ideoita usein sikiää, johtuisiko tarjolla olevan potentiaalisen materiaalin määrästä? :D Mulla on kotona yksi erittäin hyvän mallinen trikoopipo josta piirsin itselleni kaavan. Uusia pipoja leikkelin mistäs muustakaan, kuin kierrätetyistä trikoovaatteista ja ylijäämäkankaista. Vähän saumurilla surauttelin ja sen jälkeen pipot väriliemeen piristymään. Valmiit pipot viimeistelin vielä ompelukoneella.Trikoopipo on helppo tehdä ja toimiva asuste, mahtuu pieneen tilaan eikä ole hiostava. Toki kovilla pakkasilla turhan heppoinen mutta näihin "emmätiä oisko kesä vai talvi" keleihin erinomainen. Kangasta ei tarvitse paljoa joten pipon voi mainiosti leikellä ja yhdistellä paloista, vaikka vanhasta teepaidasta.

Tässä taannoin tuunailin myös eräät tennarit tilaustyönä ja niistä innostuneena (se oli kivaa!) aloin silmäilemään lisää kangastossuja tuunattavaksi. Kahdet jo löytyi, ihka oikeat Converset ja tavalliset mustat tennarit. Puuvillakankaallehan voi käytännössä tehdä lähes mitä vaan.Molemmat tennarit ostettavissa Etsy.com shopistani :)  Koot 37 ja 36.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti