Kuusanna_clothing

Kuusanna_clothing

lauantai 12. maaliskuuta 2016

Värjäyskokeiluja

Mukavaa viikonloppua! :)

Sain torstaina käsiini lopulta odottamani reaktiivivärit, joilla nyt ensimmäiset värjäyskokeilut tehtynä. Aika voimakkaan värisiä ovat, sen sai huomata kun tulivat muovihanskoista läpi asti. Sormet oli kuin parhaimpaan mustikka-aikaan viime kesänä, kun keräsin marjoja perattuina myyntiin :D Tuplahanskat auttoivat asiaan kyllä.

Joka tapauksessa, lupaavalta vaikuttaa. Värit ovat voimakkaat ja tarttuvat hyvin kankaaseen (mitä enemmän luonnonkuitua, sitä parempi lopputulos) Toki itsehän olen tämmönen "abstraktitaiteilija" eli tykkään vaan jos lopputulos onkin epätasainen, kun sitä voi sitten hyödyntää lopputuotteessa. nytkin solmin ja vääntelin paitoja tarkoituksena saada kuvioita ja elävyyttä aikaan.

Pohjina näissä punainen vanha teepaita, vaaleansininen teepaita ja mustavalkoraidallinen trikoohame. 
Lopullinen muokkaus tekemättä.. Mitähän näistä tulee ;)

Eilisillasta sen verran; käytiin miehen kanssa Vaasan Ritzissä katsomassa tuttavamme Jose Ahosen Mentaalitapaus-show, joka oli kyllä Mahtava! Hypnoosia ja kaikkea, kyllä siinä sai myöhemmin aulassa kuulla hämmentyneitä keskusteluja miten se ton teki. Tämä tyyppi kannattaa ehdottomasti mennä tsekkaamaan.
http://www.mielentaikuutta.com/

Tänään ohjelmassa Seinäjoen Amarillossa Pirulliset bileet, jossa myös mun ukkoni viihdyttämässä yleisöä bassoineen ja kitaroineen.
http://villesaarenketo.com/

Villen lisäksi on paljon muutakin ohjelmaa, mm. taikurit JP Pirinen ja Janne Mustonen. Huippuilta tulossa siis ;) Meillähän ei Ilmajoelta pitkä matka keikkapaikalle ole, mutta hotellihuone on varattu eli Seinäjoen yöelämään jäädään.

Eipä tämän kummempaa nyt, jatketaan taas värjäyshommien merkeissä myöhemmin :)




2 kommenttia:

  1. Tosi kivannäköisiä jälleen kerran! :)

    Reaktiiviväreistä vaan pieni varoituksen sana, kun ite myös käytän niitä; ne tosiaan tulee sellasista kertakäyttöisistä hanskoista läpi... ei tarvi olla hanskoissa reikiä tai mitään, ne värit on vaan niin kertakaikkisen vahvoja ja syövyttäviä että ne tulee ihan läpi, eli kunnon kumihanskat vaan käteen. Koulussa niistä varoiteltiin että voi aiheuttaa ties mitä kun pääsee iholle ja imeytyy elimistöön, ja edes päällisinpuolin puhtaan näköistä väripulloakaan ei saanut käsitellä ilman hanskoja...

    Mistä muuten hommasit värit ja mitä merkkiä?

    VastaaPoista
  2. Jee! :) Huomasin joo, tosi vahvaa tavaraa ovat. Laitoin kahdet hanskat, niin ei tullut läpi enää.. Seuraavalla kauppareissulla kyllä kumihanskapaketti tarttuu mukaan. Ostin Emon värit täältä: http://www.taitaville.fi/tuotteet.html?id=97/

    Ihan kokeeksi pikkupullot ensin, mutta niin kivoilta vaikuttavat että seuraavat pullot on isompia. Pää pursuaa ideoita mitä kaikkea noilla voi tehdä :)

    VastaaPoista